back
nieuws
spatie

Schiedamseweg 59, 3134 BB  VLAARDINGEN    tel +31(0)10 46 000 33 | fax +31(0)10 46 009 98

Rechtsgebiedenregister 

Mr. W.J.J. Trooster heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: - Algemene praktijk Burgerlijk recht Strafrecht - Personen en Familierecht Collaborative divorce Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Jeugdbeschermingsrecht Ouderschap en erkenning - Strafrecht Jeugdstrafrecht - Verbintenissenrecht. Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Mw. Mr. W.M. Vermeijden heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd Personen- en Familierecht Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Ouderschap en erkenning. Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Mr. W.J. Oomkes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: - Algemene praktijk Bestuursrecht Burgerlijk recht Strafrecht Strafrecht Jeugdstrafrecht. Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.