back
nieuws
spatie

Schiedamseweg 59, 3134 BB  VLAARDINGEN    tel +31(0)10 46 000 33 | fax +31(0)10 46 009 98
Contact Afspraak maken  

Afspraak maken

U kunt via het secretariaat een afspraak maken met een van de advocaten. Dit kan via de telefoon of aan de balie. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren (van 09:00 uur tot 13:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur). De medewerkster van het secretariaat zal bij het maken van de afspraak doorvragen waar het bij om gaat, zodat zij voor u een afspraak maakt bij de advocaat die gespecialiseerd is in uw rechtsprobleem.

Tijdens dit gesprek kunt u een indruk krijgen van ons kantoor en de advocaat die u mogelijk bij zal staan. Wanneer bij de kennismaking blijkt dat het niet klikt tussen u en de advocaat dan kunt u dit aangeven tijdens het gesprek. Wij  zullen dan  voor deze kennismaking geen kosten bij u in rekening brengen.

Wanneer u een relatief eenvoudige juridische vraag heeft, die wij met u in een gesprek van maximaal 20 minuten kunnen beantwoorden, dan brengen wij u € 30,00 inclusief BTW in rekening. U dient er rekening mee te houden dat u dit bedrag gelijk contant af moet rekenen. Houdt er rekening mee dat u niet bij ons kunt pinnen.

De advocaat zal met u de financiële kant van uw zaak uitleggen en kunt hierover vragen stellen. De advocaat kijkt dan natuurlijk ook of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp. Meer informatie over gefinancierde rechtshulp kun u vinden op de site van de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org 

Voor de efficiëntie van de bespreking is het verstandig wanneer u alle papieren die met de zaak te maken hebben meeneemt. Ook dient u zich bij het eerste gesprek te kunnen legitimeren. Wij zijn verplicht uw identiteit te controleren en zullen een kopie van u legitimatiebewijs in het dossier bewaren.

N.B.: Denkt u er om dat wij aan de Schiedamseweg 59 in Vlaardingen zijn gevestigd! Er zijn namelijk zowel in Schiedam als in Rotterdam ook straten met deze naam.